Met het unieke Scratch Away®-systeem van Duobond® kunt u oppervlakte krassen van glas met grote precisie polijsten

Oppervlakte krassen op glas

Installeert u glas in voertuigen? Dan zult u zonder twijfel regelmatig nieuwe ruiten onderhanden hebben met krassen, waardoor u uw werk niet kunt doen. In 80 tot 85% van deze gevallen kunnen deze krassen worden verwijderd. De meeste krassen zijn oppervlakte krassen of afzettingen van ander materiaal op het hardere glas.

U kunt deze oppervlakte krassen snel, schoon en veilig verwijderen met Scratch a Way®. Het systeem is geschikt voor zowel convex als concaaf glas.

Hoe werkt het

Scratch a Way® is een precisie systeem welke oppervlakte krassen van glas gemakkelijk verwijdert. De excentrische rotatie veroorzaakt geen slijtagecirkels en de kleine polijstschijf verwijderd met de hoogste precisie krassen van glas.

De excentrische rotatie zorgt voor een kristalhelder resultaat.

Scratch-A-Way® verwijdert snel en gemakkelijk oppervlakte krassen van vlakke en licht gebogen (convex of concave) glas. Een dunne laag materiaal op het glas wordt verwijderd met de speciale Scratch a Way®-polijstschijf en een beetje water. Het speciaal ontwikkelde polijstkopje past zich aan bij het te behandelen oppervlak.

Deze methode is uniek door zijn eenvoudige methode, excentrische beweging en snelle resultaten. Scratch-A-Way® biedt grote voordelen voor talrijke bedrijven in de glas en automotive industrie, b.v. Auto en truckfabrikanten, carrosserie en busbouwers, automotive glasdiensten, wrappers enz.

saw360 scratch removal

Kies Scratch Away®

Met zijn unieke vermogen om (on)gemonteerde glas te polijsten, worden grote directe en indirecte kostenbesparingen mogelijk:

Schade wordt weer onzichtbaar zonder demontage

  • Reparaties zijn ter plaatse binnen enkele minuten te realiseren
  • Geen demontage en montage en lever een positieve bijdrage aan het milieu
  • Voorkom extra transportkosten en minimaliseer productderving
  • Verbeter je levergraad en verminder vertragingen bij opleveringen en biedt een extra service.

 

Het Scratch-A-Way® systeem bevat voldoende verbruiksmaterialen voor een groot aantal reparaties en zal snel voor zichzelf betalen.