Vervangen autoruit niet langer nodig

Elk jaar worden er miljoenen euro’s uitgegeven aan het vervangen van autoruiten die schade vertonen als gevolg van steen inslag. Met het Duobond®-systeem worden beschadigde autoruiten gerepareerd met behulp van speciaal ontwikkelde materialen. Vanwege het milieuvriendelijke Duobond-harssysteem is vervanging van autoruiten niet meer nodig.

Eenvoudige autoruit reparatie

Met Duobond-producten is het eenvoudig om zelf beschadigde autoruiten te repareren. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat Duobond een rijke catalogus van professionele, vaak speciaal ontwikkelde systemen en hulpmiddelen biedt.

Autoruit reparatie verlaagt de kosten

Het vervangen van autoruiten is altijd duurder dan repareren. Nadat een voorruit is gerepareerd met originele Duobond-hars, heeft deze dezelfde veiligheid en stevigheid als een gloednieuwe voorruit.

windshield repair car iris

Kwaliteitsdiensten in autoruit reparatie

Herstellen van een breuk die veroorzaakt is door steenslag is niet ingewikkeld, maar moet op de juiste manier worden uitgevoerd. Duobond® geeft een uitgebreide instructie en opleiding ter plaatse bij elke aankoop van een autoruit reparatie systeem.

Autoruit reparatie in minuten

Eerst wordt bepaald of de schade aan de voorruit kan worden gerepareerd. Wanneer dat het geval is, kan de reparatie worden uitgevoerd. De chip in de voorruit wordt gevuld met originele Duobond-hars met behulp van een van onze originele Duobond-reparatiebruggen.

UV-licht wordt gebruikt om de hars uit te harden en voltooit het proces na slechts enkele minuten. De UV-lamp schakelt automatisch uit zodra de hars volledig is uitgehard. Tijdens het uitharden kon je al beginnen met het voorbereiden van een ander voertuig.

Fleet owners, garagehouders, dealers, fabrikanten, reparatiewerkplaatsen en technici zijn overtuigd van de kwaliteit en het gemak van de Duobond® systemen voor de reparatie van voorruiten. Steeds meer verzekerings-ondernemingen werken met partijen die gebruikmaken van de Duobond®-producten.

Uitstekende redenen om voor Duobond producten te kiezen

  • Innovatieve oplossingen
  • Betrouwbaar
  • Professionele training
  • Producten goedgekeurd door grote instituten
  • Handleidingen met duidelijke stapsgewijze instructies
  • Uitstekende service

windshield repair inside car