about duobond

Bij Duobond ontwikkelen en produceren wij al jaren autoruit reparatie – en vervangingssystemen voor de mobiliteitsmarkt van morgen. Onze technische ondersteuning stelt zowel nieuwe als bestaande dienstverleners in de gelegenheid om glasreparatie en vervanging een onderdeel te laten zijn van het verdienmodel .
Sinds onze start meer dan 30 jaar geleden hebben we altijd één doel nagestreefd. Een doel wat inzichtelijk maakt wat en waarom zaken logischerwijs zo moeten werken om begrip en acceptatie te verkrijgen bij berijders, verzekeraars, leasemaatschappijen en keuring instanties; eenvoud.
Alle producten en gereedschappen in ons pakket leveren alles wat reparatie en vervanging van een voorruit eenvoudig en logisch te begrijpen en uit te voeren maakt.

Eisen van de markt

Bij Duobond luisteren we naar de eisen van de mobiliteitsmarkt. Door aanwezig te zijn op beurzen en het bezoeken van klanten verzamelen we veel informatie. Dat geeft ons de mogelijkheid om producten te ontwikkelen die zijn geoptimaliseerd volgens de wensen van onze klanten voor iedereen.
We werken ook samen met autoruitspecialisten over de hele wereld. Omdat de Duobond producten eenvoud bieden in het werk. En onze klanten houden nu eenmaal van eenvoud. Maar we zijn er nog niet. Elke dag doen we meer dan ons best bij Duobond om producten te ontwikkelen en te verbeteren. Daarom is feedback van de markt onze belangrijkste bron van productinformatie.

duobond builing

Het verschil maken sinds 1980

Duobond is sinds 1980 de voorruitreparatiepionier in Europa. Toen eenmaal de Duobond-reparatiemethode werd geïntroduceerd hebben instituten zoals: MPA NRW op 43-R-voorschriften en BSI op BS AU 251: 1994 Categorie:A de Duobond-reparatiemethode conform de betreffende standaarden verklaard. Duobond had daarmee de lat hoog gelegd als voorruitreparatiepionier in Europa.
De reparatiemethode van Duobond toonde aan dat autoruiten niet altijd bij beschadiging vervangen moesten worden. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor zowel verzekeraars als autobezitters.

Ons doel is om op het gebied van reparatie en vervanging van autoruiten eenvoud te blijven bieden.

Innovatie

Duobond® werkt continu aan de verbetering van zijn glasreparatiesystemen. Hoe kunnen we dingen efficiënter, sneller en beter maken? Hoe kunnen we het werk van de monteur eenvoudiger maken? Dit was de drive van de oprichter en blijft de drive van de huidige eigenaar. De afgelopen jaren heeft Duobond® het Iris- ruitreparatiesysteem, het ruitdemontage-systeem RL-eez en het Scratch a Way® 360-systeem geïntroduceerd. We zijn ook van plan om de komende jaren innovatieve systemen te blijven introduceren. Bij aanschaf van elk systeem krijgen u en uw personeel training van een van onze specialisten.

tech drawling Duobond Iris

Duobond, de keuze van experts

In ons eigen laboratorium onderzoeken, ontwikkelen en produceren we onze originele Duobond UV-harsen voor onze Duobond gereedschappen. Om zo onze klanten in staat te stellen de beste en veiligst mogelijke reparatie van voorruiten aan te kunnen bieden uit 1 hand.
Onze laboratorium houdt bij elke productiebatch van UV-hars, Impact-Filler, Prep-clean en polijstmiddelen een vaste strenge kwaliteitscontrole. Al onze producten worden intensief getest voordat ze gereed zijn om op de markt te worden gebruikt.
Duobond wil zijn klanten bedanken voor het maken van onze producten tot de keuze van experts. Zo eenvoudig is het !